Skoči na glavno vsebino
Skupaj do doma!

Izjava o dostopnosti

Izjava o dostopnosti

V Stanovanjskem skladu mestne občine Nova Gorica se zavezujemo, da bomo vsem uporabnikom omogočali dostopnost spletnega mesta www.ssmong.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na celotno spletno stran Stanovanjskega sklada mestne občine Nova Gorica www.ssmong.si. Skrbnik spletne strani je Stanovanjski sklad Nova Gorica.

Stopnja skladnosti

Spletišče www.ssmong.si je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.
Dostopnost spletnega mesta nenehno spremljamo in sproti izboljšujemo posamezne elemente dostopnosti. Kljub temu nekatere objavljene vsebine ne izpolnjujejo vseh zahtev glede dostopnosti, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.
Storitve za dostopnost:

  • pregled splošnih podatkov o Stanovanjskem skladu Nova Gorica,
  • pregled informacij javnega značaja,
  • pregled člankov,
  • pregled aktualnih dogodkov.

Nedostopna vsebina:

  • skenirani dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • programsko generirani dokumenti,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Med take izjeme spadajo Odlok o ustanovitvi zavoda, letna poročila, organigram in druge tovrstne vsebine, ki morajo biti objavljene v skladu z drugimi zakoni in bi predelava predstavljala nesorazmerno breme. Navedene vsebine se nanašajo na zelo majhne in ozko specializirane skupine uporabnikov, med katerimi za zdaj še nismo zaznali težav z dostopnostjo, vendar se v Stanovanjskem skladu Nova Gorica kljub temu izdatno trudimo, da bi bile vse naše vsebine čim bolje prilagojene morebitnim uporabnikom, ki pripadajo ranljivim skupinam.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23.9.2020.
Uporabljena je bila metoda iz prve alineje točke (a) člena 3 (1) izvedbenega sklepa Komisije (EU) 2018/1523 - samoocena zavoda.
Izjava je bila nazdnje pregledana 29.9.2020.

Povratne in kontaktne informacije

Če nam želite sporočiti karkoli o dostopnih/nedostopnih vsebinah v zvezi s prilagoditvijo spletne strani Stanovanjski sklad Nova Gorica, nas lahko o tem obvestite na e-naslov info@ssmong.si ali po telefonu +386 5 335 0191. Na obvestilo ali prošnjo bomo odgovorili v roku 8 dni od prejema ovestila oziroma prošnje. Če glede na zahtevano vsebino v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bo sporočeno, kdaj bo odgovor podan in razlogi za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

Nadzor nad izvajanjem Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij javnega sektorja izvaja:

Ministrstvo za javno upravo
Uprava za informacijsko varnost
Inšpekcija za informacijsko družbo
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
gp.mju@gov.si

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Potrebujete pomoč ?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.

Želite biti obveščeni o javnem razpisu za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem???

Prijava na e-novice